skip to Main Content
0212 428 08 81 info@dinamikraus.com

ÖNCELİĞİMİZ

ÖNCELİĞİMİZ

Kaliteli ürünleri kısa teslim süreleriyle üreterek müşterilerimize maliyet avantajı sağlamak ve güven kazanmaktır.

AMACIMIZ

AMACIMIZ

Parça boyama süreçlerini çevre dostu olarak dönüştürmek ve müşterilerimizin nihai başarısını desteklemektir.

HEDEFİMİZ

HEDEFİMİZ

Makine parkımızı büyütmek ve aylık 1.000.000 adet tekstil parça boyama kapasitesine ulaşmaktır.

Neden Dinamik Boyama ile Çalışmalısınız?

Yerel ve uluslararası moda markalarına tekstil parça boyama ve yıkama hizmeti veriyoruz. Antik boyama, batik boyama, doğal boyama, organik boyama, pigment boyama, reaktif boyama ve kar yıkama hizmetlerini, gelişmiş teknik altyapımız ve alanında uzman personelimiz ile uluslararası standartlarda sunuyoruz.

Gelecek nesillere ve çevreye karşı sorumlu bir iş yönetimini benimsiyoruz. Geri dönüşüm yatırımlarıyla su ayak izimizi düşük seviyelere çekmeyi hedefliyoruz. Sıfır atık sağlayan doğal boyama uygulamaları için hammaddeden başlayarak kapsamlı AR-GE çalışmaları yürütüyoruz. İstikrarlı şekilde büyümeye ve cinsiyet eşitliğini destekleyici istihdam oluşturmaya devam ediyoruz.

Hizmetlerimizi sertifikalar ve analizler ile destekliyor, müşterilerimize ve çalışanlarımıza kaliteli, şeffaf ve sürdürülebilir çözümler üretiyoruz.

Tekstil Parça Boyama

İşbirliği için hazırız…

Dikili tekstil ürünlerinde “doğal boyama” uygulamalarına talep hızla artıyor. AR-GE çalışmalarımızın sonuçlarından bilgi almak ister miniz? paylaşmaya hazırız. Daha önce hiç boyama hizmeti almamışsanız destek vermeye hazırız. Ekibimizin parçası mı olmak istiyorsunuz başvurulara açığız. Kendi ekibinizle çalışıyormuş gibi hissedeceğiniz bir işbirliğinin rahatlığını yaşamak için bize ulaşmaktan lütfen çekinmeyin. 

Referanslarımız

* Referans verilen logolar ilgili firmaların tescilli logolarıdır.

Back To Top